Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Plan de acţiune regal pentru România

Casa Regală va prezenta luni un document în care sunt precizate principalele linii de acţiune pe care doreşte să se axeze în următorii 30 de ani pentru a sprijini dezvoltarea României.

Potrivit documentului, o urgenţă a următorilor 10 ani este dezvoltarea infrastructurii: de la construcţia de autostrăzi şi dezvoltarea aeroporturilor şi porturilor, până la îmbunătăţirea serviciilor
vamale şi poştale.

Infrastructura şi fondurile europene

Documentul este construit pe două etape: 2007 - 2017 şi 2017 - 2037. În primii zece ani, potrivit Casei Regale, ar trebui să se acorde o importanţă deosebită dezvoltării infrastructurii şi capacităţii României de a gestiona eficient fondurile primite de la Uniunea Europeană.

Reprezentanţii Casei Regale spun că vor continua să sprijine iniţiativa locală şi să caute parteneri externi pentru localităţile României şi să facă cunoscut satul românesc.

Domeniu 'model'

În acest sens, în document se menţionează că Domeniul Regal Săvârşin va deveni, împreună cu întreaga comunitate locală, un model de dezvoltare rurală românească.

Şeful de cabinet al principesei Margareta a României, Alexandra Arnăutu, a declarat la BBC că "Alteţele lor, Principesa Margareta şi Principele Radu fac cunoscut angajamentul asumat de a susţine prin toate eforturile lor dezvoltarea durabilă a României pentru următorii 30 de ani."

Doamna Arnăutu a mai explicat că "la baza acestui angajament se află principiile familiei regale: spirit
de răspundere, loialitate, generozitate, puterea exemplului".

Documentul, intitulat "România - o viziune pe 30 de ani" şi care va fi prezentat luni de Principesa Margareta şi Principele Radu, împuterniciţi de Regele Mihai, face referire şi la corupţie: "un element nociv şi încurajat de sărăcie şi de trecutul recent este corupţia în spaţiul economic şi administrativ, care în perioada următoare poate aduce prejudicii greu de remediat".

Casa Regală menţionează, totodată, că va contribui personal sau prin intermediul unor organizaţii la rezolvarea gravelor probleme ecologice, legate de încălzirea globală.

Blog Archive

Livescore Basebal: Plan de acţiune regal pentru România
Livescore Basebal: Plan de acţiune regal pentru România
Livescore Basebal: Plan de acţiune regal pentru România
Livescore Basebal: Plan de acţiune regal pentru România