Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Mircea Geoană trece la ofensivă împotriva puterii

n deschiderea sesiunii parlamentare, preşedintele PSD, Mircea Geoană, a ţinut un discurs în care a anunţat principalele obiective ale partidului pe care îl reprezintă.

Printre acestea se numără clarificarea situaţiei celor doi muncitori români arestaţi în Irak, rezolvarea problemei legate de interceptarea telefoanelor, şi supravegherea activităţii guvernamentale.

Mircea Geoană şi-a început discursul prin a atrage atenţia celorlalţi parlamentari că trebuie să-şi ia în serios rolul de, citez, "gardieni ai democraţiei naţionale", şi a precizat că în acest moment România s-ar afla în faţa unor abuzuri repetate prin care se încearcă instaurarea unui regim de autoritate personală;

PSD îşi continuă demersul de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

De asemenea, a precizat preşedintele PSD, va încerca să rezolve problema interceptării ilegale a telefoanelor.

De asemenea, se va încerca clarificarea situaţiei celor doi muncitori arestaţi în Irak, deoarece au fotografiat şi filmat fără aprobare în incinta unei baze militare americane.

Şi în acest caz, se va cere înfiinţarea unei comisii parlamentare care să ceară explicaţii şefului Serviciului de Informaţii externe, precum şi ministrului interimar de externe.

Atac la Preşedintele Băsescu


Preşedintele României a recunoscut ieri public că a deturnat şi denaturat sensul voinţei populare electoratului român în 2004 impunând un guvern ilegitim şi instaurând un regim politic neconstituţional.

Mircea Geoană

Liderul PSD a vorbit şi despre problemele cu care s-a confruntat România după aderarea la Uniunea Europeană, şi a criticat dur lipsa unui strategii post-aderare.

În cursul dimineţii de luni, după şedinţa conducerii PSD, Mircea Geoană a reconfirmat intenţia partidului său de a merge până la capăt cu iniţiativa de suspendare din funcţie a Preşedintelui Băsescu.

"Preşedintele României a recunoscut ieri public că a deturnat şi denaturat sensul voinţei populare electoratului român în 2004 impunând un guvern ilegitim şi instaurând un regim politic neconstituţional. Din acest punct de vedere PSD este la fel de motivat şi cred că şi pentru opinia publică devine tot mai justificată acţiunea noastră de suspendare", a declarat Mircea Geoană.

Liderul PSD a făcut apel la Partidul Conservator să îşi clarifice poziţia faţă de demersul de suspendare a preşedintelui, adăugând "suntem convinşi că sunt argumente suficiente şi dacă vom avea nevoie de argumente domnul Băsescu a furnizat din plin astfel de argumente iar în perioada următoare vom avea o finalizare din punct de vedere politic al documentului pe care îl pregătim şi îl vom înainta către Curtea Constituţională".

Blog Archive

Livescore Basebal: Mircea Geoană trece la ofensivă împotriva puterii
Livescore Basebal: Mircea Geoană trece la ofensivă împotriva puterii
Livescore Basebal: Mircea Geoană trece la ofensivă împotriva puterii
Livescore Basebal: Mircea Geoană trece la ofensivă împotriva puterii