Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Zavoranca va fi fidela pe veci lui Pepe

Înfăţişarea ne spune multe despre o persoană, despre viitorul ei. Astăzi avem patru vedete feminine de la noi şi încercăm să descifrăm ce ne spune fizionomia lor în legătură cu căsnicia, relaţiile sentimental-amoroase, profesia, starea lor de sănătate. În vizor au intrat Oana Zăvoranu, Monica Columbeanu, Ileana Lazariuc şi Adelina Elisei.

Vulcanică, ambiţioasă şi obişnuită să şocheze, Oana Zăvoranu a fost recent protagonista unor evenimente care au pus presa pe jar şi care au scos la iveală unele suspiciuni asupra relaţiei pe care o are cu soţul ei, Pepe.

Telefonul pe care solistul l-a dat la Salvare în miezul nopţii (n. r. - vineri, 7 martie), anunţând că soţia sa a luat distonocalm, a lăsat loc la numeroase interpretări, pe care însă Oana le-a elucidat ulterior.

A leşinat din cauza oboselii! Mai mult, în cadrul unei emisiuni televizate, mama acesteia, Marioara Zăvoranu, a bătut monedă pe faptul că fiica sa s-ar fi certat cu Pepe şi că n-ar fi pentru prima oară.

Analiza pe care specialistul Click
!, Mihai Bratu, a făcut-o pe fizionomia vedetei înlătură însă orice semne de întrebare, iar verdictul este clar: Oana şi Pepe vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi.

“Oana Zăvoranu este plină de energie
, puternică, luptătoare, o adevărată învingătoare pe plan profesional, dar şi în viaţa afectiv-sentimentală. Sunt excluse pentru o perioadă bună de aici înainte relaţiile în afara celei cu Pepe. Este fidelă şi cere acelaşi lucru de la partener. Va face carieră, iar structura sa biologică, organismul
şi spiritul său sunt făcute pentru a o ajuta!”, ne-a explicat Mihai Bratu, un pasionat de analiza fizionomiei oamenilor.

Adelina, probleme de comunicare cu Chivu

Adelina Elisei este o persoană misterioasă, uneori poate părea rece sau introvertită. Pot apărea probleme de comunicare, ce i-ar putea afecta relaţia cu Cristi Chivu. Probleme în Paradis apar şi în alte cupluri mai sudate, Adelina însă este diplomată şi va trece cu succes peste micile neajunsuri inerente în orice relaţie.

Cristi Chivu a fost urmărit de neşansă pe plan sentimental, în ultimii ani. Cu Adelina lucrurile vor lua o altă turnură, una fericită! Pe plan profesional, succesele vor veni treptat, în timp. Adelina este o persoană sensibilă, dar totuşi puternică! Pot surveni unele probleme digestive sau circulatorii, din cauza emoţiilor pe care le trăieşte intens!

Monica, posibile relaţii extraconjugale

Monica Columbeanu are toate şansele să aibă o căsnicie lungă, fără mari probleme. Amprenta sa facială ne-o prezintă ca pe o persoană sigură pe sine şi pe farmecul său. Există posibile relaţii extraconjugale, dar efemere.

Este ataşată de familie şi de profesie. În legătură cu activitatea sa profesională, trebuie spus că are o energie latentă, dovedită şi de privire şi ochii săi “magnetici”. Se întrevăd succese pe acest plan, bine conturate. Sănătatea este bună, dar este posibil să aibă unele probleme respiratorii.

Ileana şi Ţiriac jr., relaţie pe termen scurt

Ileana Lazariuc are un temperament vulcanic, poate deveni colerică şi poate să aibă probleme circulatorii. Relaţia de cuplu va merge bine pe termen scurt şi mediu. Ileana este o persoană tenace, răzbătătoare şi când ştie că a ajuns acolo unde şi-a dorit face totul ca să nu-şi piardă poziţia.

Relaţii în afara celei actuale nu au ce căuta în viaţa ei, cel puţin pentru următorii ani. Totuşi, pot apărea surprize!Pe plan profesional poate apărea o plafonare. Cu timpul se va reinventa şi pe plan profesional!