Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Rata mare de erori la SSD-uri

Drive-urile SSD au o rata
de erori de 10-20%, de aproximativ 10 ori mai mult decat harddisk-urile obisnuite.

Aceasta este afirmatia companiei de analiza Avian Securities, bazata pe statisticile SSD-urilor returnate la un mare producator de PC-uri
, al carui nume nu este mentionat, dar care este identificat de catre site-ul CNET ca fiind Dell, companie ce foloseste SSD-uri de la Samsung in sistemele sale.

Producatorul respectiv ar avea o rata a returnarilor la drive-urile SSD de 20-30%, diferenta de 10% venind de la nemultumirea utilizatorilor in legatura cu performanta acestora. Desi aceste drive-uri permit un boot-up mai rapid si prelungesc durata de viata
a bateriei laptopurilor, unele aplicatii, precum cele de video
streaming si, in mod ciudat, Microsoft Outlook, sufera o reducere a performantei pe sistemele echipate cu SSD-uri.

Rata de erori a drive-urilor bazate pe memorie flash este foarte mare in comparatie cu harddisk-urile obisnuite, unde aceasta este in jurul a 1-2%. Problemele SSD-urilor se pare ca se multiplica atunci cand este vorba de noua generatie a acestora, bazata pe arhitectura multi-level cell (MLC) care, in comparatie cu single-level cell (SLC), promite atingerea de capacitati mai mari, la preturi mai mici.

Aceasta problema se adauga la principalul dezavantaj al SSD-urilor, cel al preturilor acestora, facand ca adoptia acestei tehnologii de storage sa mai intarzie.