Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Maggie Smith, lovită de cancer. Dar nu renunţă la filmări

Boala nu ţine de rangul purtat pe umeri. Cu probleme de sănătatate destul de grave se confruntă zilnic şi vedetele de top din lumea internaţională a showbizului. Patrick Swayze luptă de câteva luni împotriva cancerului pancreatic şi potrivit anumitor surse şi Paul Newman suferă din cauza unei forme de cancer
. Maggie Smith se numără şi ea printre celebrităţile puse în situaţia de a purta un război cu această boală cumplită.

Potrivit ultimelor veşti, actriţa, de două ori câştigătoare a premiului Oscar, a fost atinsă de cancerul la sân. Vedeta în vârstă de 73 de ani s-a lăsat pe mâna medicilor
chirurgi şi a completat tratamentul
cu şedinţele de chimioterapie. Totul s-a petrecut însă departe de ochii fanilor, ai presei şi ai curioşilor. „Ultimul lucru pe care şi l-a dorit a fost să facă un mare caz din acest lucru”, a mărturisit un apropiat.

Deşi prinsă în coşmarul cancerului de sân, Maggie a refuzat să întoarcă spatele îndatoririlor sale actoriceşti. Vedeta a insitat că poate filma pentru cea de-a şasea parte a filmului cu Harry Potter, chiar dacă între timp a fost obligată să suporte terapiile indicate de medici. Actriţa urmează să îşi facă apariţia şi în producţia intitulată „From Time To Time”. Filmările au fost totuşi amânate câteva săptămâni, pentru a-i permite recuperarea.

Cu o carieră de aproape 50 de ani şi o grămadă de premii importante la activ, Maggei Smith este privită ca fiind una din cele mai bune actriţe ale Marii Britanii. A câştigat primul Oscar pentru rolul său din „The Prime Of Miss Jean Brodie”. A doua statuetă a venit în 1978, pentru rolul din „Hotel California”.