Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Noul CEO Cosmote Romania vrea o licenta 3G, fie si prin achizitionarea unui competitor

Atunci cand esti intr-o competitie telecom, trebuie sa te uiti tot timpul la cei ce-ti sunt in fata pentru a avansa, a declarat miercuri Stefanos Theocharopoulos, noul CEO al Cosmote Romania, la prima sa intalnire cu presa. In cursa telefoniei mobile de pe piata
autohtona, Cosmote ia in calcul si achizitionarea unei licente 3G, posibil prin achizitia unui jucator de pe piata.
Cu exceptia celor doi lideri ai pietei, Orange si Vodafone, care au venituri de circa 7 ori mai mari decat Cosmote, licente 3G mai sunt detinute de RCS&RDS si Zapp.

"Sunt genul de om care priveste inainte pentru a-si atinge scopurile de business. Nu conteaza neaparat daca prin inovatie, desi sunt si o persoana inovativa, sau doar urmand o cale deja batatorita de altii, precum cea a Vodafone Romania sau Orange Romania", a declarat pentru DailyBusiness Stefanos Theocharopoulos. Acesta a precizat ca in prezent RCS&RDS si Zapp nu reprezinta o problema pentru Cosmote Romania, la nivel de competitivitate, desi, conform lui Theocharopoulos, nu sunt nici de ignorat.

"Cel mai important scop al Cosmote Romania este de a intra pe profit operational in 2008 si pe profit net in 2009. Ne mentinem convingerea ca vom reusi acest lucru, adaugand noi servicii clientilor nostri. Luam in calcul si achizitionarea unei licente 3G, desi inca nu pot oferi mai multe informatii despre cand si cum se va intampla asta. Nu excludem achizitionarea unei companii care deja are implementata aceasta tehnologie, dar acest lucru se va decide la nivel de grup", a continuat directorul executiv al Cosmote Romania.

Desi Cosmote Romania a inregistrat o pierdere neta de 118,4 mil. euro anul trecut, in crestere cu 30% fata de 2006, oficialii companiei au precizat ca aceasta era luata in calcul si ca nu schimba planurile operatorului.