Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Direct in finala

Echipajul feminin de 8 plus
1 al Romaniei a castigat clar prima serie de calificari din cadrul Mondialelor de canotaj si a acces direct in ultimul act al competitiei gazduite de localitatea poloneza Poznan.






"Putem obtine o medalie", spunea increzator in fortele elevelor sale antrenorul Mircea Roman inaintea plecarii la Mondialele din Polonia, unde canotajul romanesc este reprezentat in aceste zile de doar doua echipaje feminine. Dumini­ca, in ziua inaugurala a competitiei de la Poznan, Camelia Lupascu si Cristina Ilie au spart gheata si s-au calificat in semifinalele probei de dublu rame, ocupand locul al doilea in prima serie de calificare, cu timpul
de 7:19,47, in urma barcii Noii Zeelande (7:17,36). Ieri, a fost randul echipajului tricolor de 8 plus 1, format din Roxana Cogianu, Ionelia Neacsu, Maria Diana Bursuc, Ioana Craciun, Adelina Cojocariu, Nicoleta Albu, Camelia Lupascu, Eniko Barabas si Teodora Stoica, sa intre in focurile calificarilor. Cotate cu sanse la medalii, cele noua canotoare din Romania au realizat o prima cursa impecabila si au castigat seria, cu timpul de 6:48,89, asigurandu-si astfel prezenta in finala programata sa se desfasoare duminica.

Blog Archive

Livescore Basebal: Direct in finala
Livescore Basebal: Direct in finala
Livescore Basebal: Direct in finala
Livescore Basebal: Direct in finala