Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Dinamo la mana UEFA

Comisia de Disciplina a UEFA decide astazi ce sanctiuni ia impotriva lui Dinamo dupa incidentele de la meciul cu Slovan.
O pedeapsa blanda inseamna meci pierdut cu 0-3 si suspendarea stadionului pentru cateva jocuri, una dura ii poate scoate pe "caini" maximum cinci ani din Europa.
Emotiile lui Dinamo se termina in aceasta dupa-amiaza, dar dupa ele poate veni dezastrul: daca UEFA decide sa suspende clubul din cupele europene pentru unul sau mai multe sezoane (exceptandu-l pe cel in curs, din care bucurestenii sunt ca si eliminati), in Stefan cel Mare e tragedie! Lipsa de miza a competitiei interne poate indeparta sponsorii, jucatorii vor dori sa plece la alte cluburi iar conducatorii vor acutiza certurile dintre ei pentru recuperarea banilor investiti pana acum. O pedeapsa mai blanda ar ierta Dinamo de un asemenea scenariu si ar da sansa unei reasezari normale a clubului. Premisele sunt imbucu­ra­toare, in sensul ca incidente similare soldate insa cu victime au fost solutionate fara ca organizatorii sa fie suspendati pentru mai mult de un an din Europa. E posibil, insa, ca pe fondul intensificarii luptei antirasism si antiviolenta pe care o duce UEFA, sa fie luata o masura exemplara impo­triva unui club mic, iar Dinamo pare victima perfecta. Sentin­ta se va da in aceasta dupa-amiaza, in functie de continutul ei Dinamo urmand sa isi faca programul
pentru aceasta saptamana, dar si pentru urmatoarele sezoane. Deo­camdata, "cainii" au rezervari la Liberec, unde intentioneaza sa plece maine, pentru returul cu Slovan, daca va fi cazul.

Blog Archive

Livescore Basebal: Dinamo la mana UEFA
Livescore Basebal: Dinamo la mana UEFA
Livescore Basebal: Dinamo la mana UEFA
Livescore Basebal: Dinamo la mana UEFA