Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Timişoara, executată

upă ce FRF a oficializat ieri penalizarea bănăţenilor, patronul Iancu a anunţat că se retrage din fotbal, acuzându-l pe Mircea Sandu de corupţie.
Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis ieri sancţionarea cu şase puncte a echipei FC Timişoara, punând astfel în aplicare recomandarea FIFA, referitor la interdicţia bănăţenilor de a purta culoarea violet.
„Mi-au cerut taxă de protecţie!“
Calificată în Cupa UEFA, FC Timişoara a coborât, după depunctare, pe locul 11 în Liga I şi a rămas cu doar 7 puncte. „Din acest moment ne retragem sprijinul financiar
de la FC Timişoara. Plec din fotbal“, a concluzionat Marian Iancu, patronul grupării bănăţene. Omul de afaceri a declanşat instantaneu o adevărată canonadă asupra FRF, numindu-i „hoţi“, „şarlatani“ şi „tâlhari“ pe preşedintele Mircea Sandu şi pe secretarul general Adalbert Kassai. Patronul grupării bănăţene a dezvă- luit că „Naşul“ i-a cerut taxă de protecţie, pe care însă a refuzat să o plătească.
Echipa nimănui
Cu doar două săptămâni înaintea primei manşe din „dubla“ cu Partizan Belgrad, contând pentru turul I al Cupei UEFA, şi cu zece zile înaintea reluării campionatului, FC Timişoara a rămas fără stăpân. Iancu e hotărât să nu mişte un deget, forţând astfel mâna FRF. „Nu ştiu ce se va întâmpla cu echipa. Nu mă interesează“, a spus Marian Iancu. Apropiaţi ai acestuia susţin că omul de afaceri nu se va retrage de la FC Timişoara, una dintre intenţiile sale fiind şi aceea de a „le arăta pisica“ autorităţilor locale, pe care le acuză de ani buni că nu au sprijinit echipa de fotbal.

Blog Archive

Livescore Basebal: Timişoara, executată
Livescore Basebal: Timişoara, executată
Livescore Basebal: Timişoara, executată
Livescore Basebal: Timişoara, executată