Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

53 de selectionate pentru 13 locuri la CM

Incepand de maine, 53 de selectionate din Europa incep lupta pentru cele 13 locuri la turneul final al Cupei Mondiale ce se va disputa in 2010 in Africa de Sud. Echipele sunt impartite in 9 grupe, castigatoarele fiind calificate automat la turneul final. Pentru restul de 4 locuri, cele mai bune 8 formatii de pe locul secund vor juca meciuri de baraj, invingatoarele promovand si ele la turneul final.
Favorita certa in grupa 1 este Portugalia. Pentru locul doi, care duce la baraj, se pare ca se vor duela doua echipe scandinave, Suedia si Danemarca. Ungaria si Albania nu emit mari
pretentii de calificare, dar, cu siguranta, vor cuceri ceva puncte in fata principalelor pretendente si, mai ales, in meciurile cu cenusareasa grupei, Malta.
Grecia a avut mare noroc la tragerea la sorti. A picat in Grupa 2, pe care o poate castiga la pas in fata unor echipe care au o sansa nesperata de a termina pe pozitia secunda: Israel, Elvetia, Letonia sau chiar Moldova. Luxemburg este singura selectionata fara sanse reale de calificare, dar care poate scoate rezultate bune pe teren propriu.
Patru echipe din est – Cehia, cu cele mai mari sanse, Polonia, Slovacia si Slovenia – vor lupta pentru primele locuri in Grupa 3. Pe langa aprigele meciuri interregionale, aceste patru selectionate vor mai avea doua deplasari, una foarte grea in Irlanda de Nord si alta de placere in San Marino.
In Grupa 4 se anunta un duel spectaculos pentru prima pozitie intre Germania si Rusia. Va castiga grupa echipa care va aduna mai multe puncte in dublele cu Finlanda si Tara Galilor, pentru ca Liechtenstein si Azerbaidjan nu pot emite pretentii in fata principalelor candidate la calificare.
si in Grupa 5 se pare ca se va da o lupta in doi pentru primul loc. Spania si Turcia sunt incontestabil, asa cum ar spune Cornel Dinu, cele mai bune echipe din aceasta grupa. Belgia este inca in regres si a ajuns la o valoare apropiata de celelalte competitoare: Bosnia, Estonia si Armenia.
Anglia doreste enorm sa-si ia revansa in fata Croatiei si sa castige Grupa 6. Pentru a reusi, trebuie sa treaca si de Ucraina, o nuca destul de greu de spart. Pe langa exotica prezenta a Andorrei, Belarus si Kazakhstan sunt doua selectionate care, cu siguranta, vor pune probleme favoritelor si vor aduna destule puncte.
Italia nu se poate plange de tragerea la sorti. Singura contracandidata ceva mai serioasa la sefia Grupei 8 este Bulgaria. In rest, Irlanda, Muntenegru, Georgia si Cipru nu sunt echipe slabe, dar sunt departe de prezenta la viitorul turneu final.
Cele mai mari sanse de a castiga Grupa 9 le are Olanda. Totusi, drumul batavilor spre Africa de Sud va avea destule obstacole, pentru ca din aceasta grupa mai fac parte echipe destul de bune: Scotia, Norvegia, Macedonia si Islanda.

Blog Archive

Livescore Basebal: 53 de selectionate pentru 13 locuri la CM
Livescore Basebal: 53 de selectionate pentru 13 locuri la CM
Livescore Basebal: 53 de selectionate pentru 13 locuri la CM
Livescore Basebal: 53 de selectionate pentru 13 locuri la CM