Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Patronii din Liga I se unesc împotriva lui Mircea Sandu

RF a sancţionat ieri clubul FC Timişoara cu şase puncte, conform recomandării FIFA, decizia stârnind nu doar mânia lui Marian Iancu, dar şi a patronilor altor cluburi din Liga I. Pus în faţă cu această decizie, preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a afirmat că se va retrage din fotbal, poziţie din care va putea face dezvăluiri care să-i ameninţe scaunul preşedintelui FRF, Mircea Sandu.
“Cei din Federaţie sunt nişte hoţi, nişte şarlatani, ne-au furat şase puncte şi din punctul meu de vedere am ieşit complet din fotbal. Începând de astăzi, noi nu mai investim în fotbal, ne-am retras complet finanţarea. Ca urmare a acţiunilor unor şarlatani ca Mircea Sandu, vom scoate falsurile la iveală şi aceşti nemernici micuţi îşi vor pierde funcţiile”, a declarat Iancu, adăugând că va pune toţi jucătorii echipei pe liber. “O să pun jucătorii pe liber, vor pleca gratis. Nu mă mai interesează”, a mai spus Iancu. Preşedintele FRF nu s-a arătat, însă, impresionat de ameninţările lui Marian Iancu. “Aşa cum FRF-ul poate supravieţui fără Mircea Sandu, aşa şi Timişoara va merge înainte fără Marian Iancu”, a spus Sandu.
Mititelu: “În cadrul FIFA este o mică mafie”
În apărarea lui Iancu au sărit patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, şi finanţatorul Stelei, Gigi Becali. “La următorul meci o să am un tricou mov pe mine, să văd dacă sunt trimis la judecată. FIFA şi UEFA decid doar după nişte hârtii, nu iau în considerare şi alte aspecte. Aşa, din punct de vedere moral, Zambon nu are nici cea mai mică acoperire în acest scandal. Iancu trebuie să se lupte acum şi să-şi salveze munca şi banii investiţi, pentru că totul se poate nărui. Timişoara are şansa de a deveni o echipă foarte iubită în România dacă va primi până la urmă acea penalizare.
Eu cred că bănăţenii vor merge în cupele europene şi fără acele 6 puncte pierdute. Cine ştie, poate Dumnezeu îi ajută şi chiar se luptă pentru titlu, aşa cum şi-a dorit Marian Iancu”, a declarat Mititelu, continuândă să acuze decizia FIFA. “Părerea mea este că problema nu ţine de FRF, iar problemele vin de la FIFA. Acolo chiar sunt mari
probleme, pentru că şi Universitatea Craiova a întâmpinat multe necazuri din cauza acestui for. În cadrul FIFA este o mică mafie, dar nu pot rezolva eu asemenea probleme şi sper să nu mai trec vreodată prin problemele acestea”, a spus Mititelu.
La fel de indignat s-a arătat şi finanţatorul Stelei, Gigi Becali. “Nu poţi să îţi baţi joc de un oraş şi o echipă în aşa hal! Ce dacă au schimbat o culoare în alta, tot Timişoara e! Cum ar fi să meargă Becali în Italia să ia Milano şi să îi schimbe culorile aşa cum vrea el, la mişto. E bătaie de joc, numai la noi se putea. Păi tu ca Federaţie cum să ţii cu Zambon? Nu e normal ce se întâmplă cu depunctarea”, a spus Becali.
FC Timişoara ar putea fi chiar exclusă din competiţii
În afara depunctării, FC Timişoara este obligată să pună în aplicare în termen de zece zile decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv în litigiul cu clubul patronat de Claudio Zambon, Poli Timişoara. Astfel, FC Timişoara ar trebui să să îşi schimbe culorile clubului, astfel încât acestea să nu mai includă culoarea violet.
Pe lângă amenda către FIFA şi plata cheltuielilor de judecată, FC Timişoara mai trebuie să achite şi o compensaţie în cuantum de 5.000 de euro
, pentru fiecare meci oficial disputat în perioada 5 decembrie 2006 - 25 iulie 2008 clubului patronat de Zambon. În caz contrar, FC Timişoara riscă să fie exclusă din toate competiţiile.
“Cei din Federaţie sunt nişte hoţi, nişte şarlatani, ne-au furat şase puncte şi din punctul meu de vedere am ieşit complet din fotbal. Începând de astăzi, noi nu mai investim în fotbal.“ - Marian Iancu (preşedinte FC Timişoara)
“Aşa cum FRF-ul poate supravieţui fără Mircea Sandu, aşa şi Timişoara va merge înainte fără Marian Iancu” - Mircea Sandu (preşedinte FRF)

Blog Archive

Livescore Basebal: Patronii din Liga I se unesc împotriva lui Mircea Sandu
Livescore Basebal: Patronii din Liga I se unesc împotriva lui Mircea Sandu
Livescore Basebal: Patronii din Liga I se unesc împotriva lui Mircea Sandu
Livescore Basebal: Patronii din Liga I se unesc împotriva lui Mircea Sandu