Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Veltan, Carpatica: Indiferent de evolutie, Bursa ramane o optiune

Bursa a debutat luni cu corectii semnificative de pana la 4,2%, in cazul indicelui energetic BET-NG, care a coborat pana la nivelul de 370 de puncte. Volumul tranzactiilor s-a pastrat in continuare scazut, valoarea acestora ridicandu-se la putin peste 18,2 mil. lei (4,8 mil. euro). Indicele BET a pierdut 3,3%.

"In ultimul timp se remarca o activitate mai intensa a investitorilor speculativi. Investitorii pe termen lung si mediu lipsesc, insa indiferent de evolutie bursa va ramane intotdeauna o optiune. Cred insa ca pentru urmatoarele sase luni investitorii se vor feri sa mai intre la cumparare pentru portofolii pentru orizonturi de timp lungi", a apreciat Marius Veltan, directorul adjunct al Carpatica Invest.
Companiile din sectorul energetic au inregistrat corectii semnificative, cea mai mare scadere fiind consemnata de titlurile Petrom (SNP), care au coborat cu 8,7%, pana la pretul de 0,178 lei/actiune, in timp ce actiunile Rompetrol Rafinare (RRC) au pierdut 3,2% fata de nivelul de referinta, atingand pretul de 0,0212 lei/actiune.